Welkom bij Le Neu Moulin!

Activiteiten voor kinderen

Le Neu Moulin is een waar paradijs voor kinderen, ze kunnen er naar hartenlust spelen in de rivier, op het gras, in het bos, … Er zijn echt ontelbare hoekjes om je te verstoppen of een kamp te bouwen, en tijdens de zoLe Neu Moulin is een waar paradijs voor kinderen, ze kunnen er naar hartenlust spelen in de rivier, op het gras, in het bos, … Er zijn echt ontelbare hoekjes om je te verstoppen of een kamp te bouwen, en tijdens de zomermaanden kunnen ze over dikke touwen naar de andere oever. Vermits de molen niet aan een hoofbaan ligt, is het er bovendien vrij veilig.
Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden in de buurt, denk bvb. maar aan Plopsa Coo. Dit kleine, minder drukke pretpark laat steeds een leuke indruk na bij de allerkleinsten.
Iets groter kinderen laten dan weer wat graag hun leergierigheid prikkelen, zowel in de eindeloze natuur als in de prachtige musea (zoals December 44, Bérinzenne of het Museum van het circuit).
’s Avonds mogen de kleinsten onder deze avonturiers slapen in één van de baby- of kleuterbedjes die we voor hen klaar hebben gezet terwijl grote broer en zus nog even de sterren mogen tellen.

Zin in een vakantie? Bel me op +32 486 49 90 40