• Renard (2 pers)
  Renard (of Vos in het Nederlands) is een comfortabele en gezellige studio op de eerste verdieping waar de gezelligheid van een oude molen perfect tot uiting komt. Renard heeft een badkamer met een inloopdouche, en een leefruimte met kitchenette, tafel, zetel en 2-persoonsbed.
  90.00 Per nacht
 • Loutre (5 pers)
  Loutre (of Otter in het Nederlands) is een basic huisje dat deels nog de sfeer van de oude, na-oorlogse molenaarswoning uitstraalt. Op de begane grond bevindt zich een leefruimte (woonkamer en keuken), een slaapkamer met een 1-persoons- en een stapelbed, een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een badkamer met douche en toilet. Loutre beschikt over een eigen afgeschermd terras. Fietsen kunnen in de ruime gang gestald worden.
  140.00 Per nacht
 • Chevreuil (4 pers)
  Chevreuil (of Edelhert in het Nederlands) is een heel modern en comfortabel appartement op de eerste verdieping. Het appartement heeft een badkamer met toilet en inloopdouche, een keuken, 2 slaapkamers met telkens 2 box-springs en een living. Er is een gemeenschappelijk terras achteraan de molen (niveau eerste verdieping).
  175.00 Per nacht