Sneeuwpret nabij de molen

Bij sneeuwval valt er in de Ardennen steeds wat leuks te beleven. Eerst en vooral denken vele mensen dan aan Alpineski. Op zo’n 2 km van de molen kan je gebruik maken van de liften van Mont des Brumes, maar ook iets verder kan je terecht voor heel wat pret.  Andere pistes in de buurt zijn Thiers de Rexhons (Spa) en Val de Wanne (Trois-Ponts)
Info en opening Alpine: https://www.ardennes-neige.be/?type=ski-alp

Ben je eerder fan van Snowboarden?  Dat kan in België enkel op Baraque Fraiture (Manhay).
Info en opening Snowboard: https://www.ardennes-neige.be/?type=snowboard

Je kan ook gaan Langlaufen.  Zowel in Val de Wanne (Trois-Ponts), Thiers de Rexhons (Spa), Hautes Fagnes et Linaigrettes (Hockai) als op de Hoge Venen en Botrange zijn er heel wat tracks. 
Info en opening Langlauf: https://www.ardennes-neige.be/?type=ski-fond

Nabij sommige pistes kan je ook een tocht maken op sneeuwschoenen (raketten): Le Monty (Lierneux), Béniké (Odeigne) en Mont Spinette (Malmedy) bieden dit aan.  Alle pistes hebben uitgestippelde tochten die je langs de mooiste plekjes brengen.
Info en opening Sneeuwschoenen: https://www.ardennes-neige.be/?type=snowshoes

Tot slot kan je ook genieten van een wandeling door de natuur (of met de slee), waarbij je op sommige paden zelf de eerste voetsporen in het witte landschap achter laat. Bij aankomst op de molen kan je dan genieten van een warm drankje bij de houtkachel in het gezellige café …